Toont alle 11 resultaten

Vloerwissers

Professionele vloerwissers voor het snel en hygiënisch stofwissen van de vloer. De vloerwissers zijn geschikt voor droog gebruik in combinatie met stofwisdoeken en microvezel moppen.


Professionele vloerwisser

Een vloerwisser wordt veel gebruikt om de vloer droog te reinigen. Vloerwissers zijn er in allerlei soorten. Het materiaal van de dweil of mop maakt het verschil of deze geschikt is voor laminaat, tegels, parket of gladde vloeren. Het stofwissen van de vloer zorgt ervoor dat losliggend stof en ander lichte vervuiling zoals (dieren)haren worden verwijderd. De vloer nat reinigen? Bekijk dan ons assortiment vlakmopsystemen.

Losse mop of complete stofwisset?

Ben je op zoek naar een complete stofwisset om mee te beginnen of zoek je een nieuwe microvezel mop ter vervanging? Ons aanbod bestaat onder andere uit vloerwissers, microvezel moppen en stofwisdoeken van Vileda en Wecoline. Professionele kwaliteit voor het snel en hygiënisch stofwissen van de vloer.

Vloerwisser kopen?

Al onze vloerwissers zijn uit voorraad leverbaar. Heb je hulp nodig welke vloerwisser je het beste kan gebruiken voor jouw type vloer? Onze productspecialisten helpen je graag.