Toont alle 17 resultaten

Stofwisdoeken

Stofwisdoeken zijn ideaal om stof en losliggend vuil te verwijderen op gesloten, vlakke vloeren.  Het assortiment bestaat uit geïmpregneerde stofwisdoeken en stofdoeken op rol. Ook bijpassende professionele vloerwissers verkrijgbaar. Profiteer van stapel korting bij grote afname!

Smart's keuze
-11%
 8,67 ( 10,49 incl. BTW)

Stofdoeken

Het gebruik van een vloerwisser met stofwisdoeken is een effectieve manier om stof en andere lichte vervuiling zoals (dieren)haren te verwijderen. De statische lading van de stofdoeken zorgt ervoor dat het stof wordt aangetrokken. Ideaal voor gladde vloeren. Denk aan laminaat, parket en tegels. Stofwisdoeken worden veel gebruikt in bedrijven, gymzalen, kantines én in de huiskamer. Vooral voor huishoudens met honden of katten is een vloerwisser efficiënter dan stofzuigen.

Soorten stofwisdoeken

Het assortiment bestaat uit stofdoeken op rol, kleefdoeken en geïmpregneerde stofwisdoeken. Zo is er altijd een geschikte stofdoek voor jouw type vloer. Nog nooit gebruik gemaakt van een vloerwisser met stofwisdoeken? Houdt er dan rekening mee dat stofwissen alleen geschikt is voor gladde vloeren zonder kieren, gaten of spleten waar vuil tussen kan gaan zitten. Bij het stofwissen van de vloer wordt alleen losliggend stof en andere lichte vervuiling verwijderd. Is er sprake van overwegend zwaar of grof vuil wat niet meegenomen kan worden door de stofwisser, stofzuig dan de vloer.

Stofwisdoeken kopen?

Al onze stofwisdoeken zijn uit voorraad leverbaar. Heb je hulp nodig welke stofwisdoeken je kan gebruiken voor jouw type vloer? Onze productspecialisten helpen je graag.