Van Smart Cleaning Center kunt u een reinigingsconcept verwachten dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Schoonmaakbenodigdheden voor kantoorgebouwen, industrie, garages, sportaccomodaties, recreatie, horeca, dierenartspraktijken en meer. Voor elke ruimte en branche hebben wij de juiste producten en reinigingsmachines in huis. Samen met u bekijken we wat bij uw bedrijfsvoering en budget past en wat u nodig heeft.

Ons uitgangspunt is dat wij voor u alleen de beste producten en machines voeren. In verhouding tot de kwaliteit. Daarom vindt u bij ons schoonmaakproducten van Wecoline, Rubbermaid, Vikan, Evlo, 3M, Unger, Europroducts en Tork.

Voor de levering en service van nieuwe en tweedehands reinigingsmachines bieden wij onder andere het totale assortiment van Kärcher en Nilfisk. Daarnaast kunt u bij Smart Cleaning Center ook terecht voor het huren van hogedrukreinigers, schrob- en zuigmachines, veegmachines en stofzuigers.

Smart Cleaning Center neemt u graag alle uitdagingen op het gebied van reinigen uit handen. Wij zijn klantgericht, betrouwbaar, vakkundig, daadkrachtig en altijd bereid om u van dienst te zijn. Dat is onze mentaliteit. Dat is Smart Cleaning Center.