Van kleins af aan weet Han Tettero niet anders dan dat schoonmaken iedere dag nodig is. Zijn opa was eigenaar van wasserij Tettero in Loosduinen in Den Haag en zijn vader runde later een eigen wasserij in de regio Drechtsteden en Rijnmond.

Kleinzoon Han volgde in de schoonmaakvoetsporen van opa en vader. Jarenlang heeft hij in Loosduinen, Den Haag gewerkt als accountmanager bij Gröninger Cleaning System in Schiedam, dealer van het gehele Kärcher assortiment. Hier was hij kind aan huis bij uiteenlopende bedrijven in de regio Rijnmond en Rotterdam. Meer ervaring deed Han op als adviseur bij verhuurbedrijf Andrew Sykes voor klimaatbeheersing en reiniging van onder andere de merken Nilfisk en Cleanfix in het rayon Zuid-Holland en als account-/projectmanager in de installatietechniek bij Tankcleaning Gröninger B.V.

2010. De tijd is aangebroken voor het lanceren van een nieuw concept in de schoonmaakbranche: een one-stop-shop onder de naam Smart Cleaning Center. Eén aanspreekpunt voor alle schoonmaakproducten en -machines, waarbij een persoonlijk en vakkundig advies van Han Tettero misschien wel het allerbelangrijkste is.

De roots van Smart Cleaning Center liggen in Alblasserdam; het werkgebied strekt zich uit van de Drechtsteden tot Gorinchem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, groot Rijnmond en de Moerdijk.