Smart Cleaning Center heeft zijn basis in Alblasserdam.

Han Tettero vond het tijd worden om in de schoonmaakbranche een nieuw concept te lanceren; een one-stop-shop. Hierbij hebben de klanten één aanspreekpunt voor alle schoonmaakartikelen. Van huis uit weet hij niet anders dan dat schoonmaken iedere dag nodig is. Zijn opa was eigenaar van wasserij Tettero in Loosduinen in Den Haag en zijn vader had een eigen wasserij in de regio Drechtsteden en Rijnmond.

Jarenlang heb ik in Loosduinen, Den Haag gewerkt als account-manager bij Gröninger Cleaning System in Schiedam, dealer van het gehele Kärcher assortiment. Hier was hij een kind aan huis bij allerlei bedrijven in regio Rijnmond en Rotterdam. Vervolgens heb ik gewerkt als adviseur bij verhuurbedrijf Andrew Sykes voor klimaatbeheersing en reiniging van o.a. merken als Nilfisk en Cleanfix in het rayon Zuid-Holland. Aansluitend heb ik gewerkt als account/projectmanager in de installatietechniek bij Tankcleaning Gröninger B.V.

Wij het “Smart Cleaning Team”vinden het persoonlijke contact met u, als klant, belangrijk. Hierdoor kunnen wij een op maat gesneden schoonmaakpakket aan u leveren. Smart Cleaning Center is de one-stop-shop op het gebied van schoonmaakmachines en –artikelen van bekende merken als Kärcher, Nilfisk, Wecoline, Rubbermaid, Lewi, Tork en Unger. De schoonmaakmachines, te denken aan hogedrukreinigers, schrob- & zuigmachine, zijn zowel nieuw als 2de hands te koop. Het werkgebied van Smart Cleaning Center is de Drechtsteden, Gorinchem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, groot Rijnmond en Moerdijk.

Onze bedrijfsonderdelen bestaan uit de volgende afdelingen:

• Nieuwe en 2ehands schoonmaakmachines; levering en service van nieuwe en 2de hands reinigingsmachines, onderdelen en appendages van o.a. Kärcher en Nilfisk.
• Verhuur schoonmaakmachines; verhuur van hogedrukreinigers, schrob- en zuigmachines, veegmachines en stofzuigers.
• Schoonmaakartikelen; leveren van een compleet assortiment schoonmaakartikelen van o.a. de volgende leveranciers: Wecoline, Rubbermaid, Vikan, Evlo, 3M, Unger, Europroducts en Tork.