Vileda Professional

Efficiënt schoonmaken doe je met professioneel schoonmaakmateriaal.

Investeer een beetje, bespaar veel. Hoe u kunt besparen op kosten met Vileda, zonder te verliezen in efficiëntie.
U kunt besparen wanneer u voordelige doeken koopt. U kunt besparen wanneer u een goedkoop vloerreinigingssysteem aanschaft. Maar het zijn de winst- of verliescijfers onder aan de streep die tellen. Het is de reële kostprijs van aanschaf en de kosten van gebruik die samen tellen. Ook levensduur, wasbaarheid, waterverbruik, personeelskosten, ziekteverzuim en alle andere kosten horen daarbij. En als u dan de balans opmaakt, willen wij dat u met ons als winnaar uit de bus komt. Dus op termijn loont het iets meer te investeren en daarmee veel te besparen.

Bekijk de Vileda producten in de webshop

Webshop

Vileda UltraSpeed Pro

UltraSpeed Pro is een door Vileda Professional ontwikkeld vlakmop concept voor het vochtig reinigen van waterbestendige, harde vloeren (sopmethode). Compact, solide en met een volledig nieuw ontworpen kunststof pers.

UltraSpeed Pro is een nieuw, gebruiksvriendelijk en modulair vlakmopsysteem. De volledig nieuw ontwikkelde pers biedt een groot aantal voordelen. Hij is eenvoudig te demonteren, klikt vast op de emmer en heeft een hoge persdruk. Daardoor is de vochtigheid van de mop goed regelbaar. Van zeer vochtig tot klamvochtig. De gereinigde vloer is sneller droog en kan na korte tijd weer gebruikt worden.
UltraSpeed Pro kenmerkt zich verder door de toepassing van sterke, lichtgewicht materialen en een divers assortiment moppen, waaronder microvezel.

Vildea Professional UltraSpeed Pro Mop

Prestatie

Het UltraSpeed Pro systeem is simpel en eenvoudig in gebruik. De unieke pers drukt meer vocht uit de mop dan traditionele persen. Daardoor is de vloer sneller droog. Belangrijk in ruimtes die continue in gebruik zijn. Door de speciale mopbevestiging hoeft de mop niet van de houder verwijderd te worden om hem uit te persen.

Ergonomie

Dankzij het innovatieve ontwerp van de UltraSpeed Pro pers kan de mop met minder kracht worden uitgeperst. Toepassing van lichtgewicht materialen, ergonomische handgrepen en een degelijke telescoopsteel zorgen voor een minimale lichaamsbelasting en optimale werkhouding van de gebruiker.

Veelzijdigheid

Het UltraSpeed Pro vlakmopsysteem is veelzijdig. De pers past op een Vileda 25 liter emmer, maar ook op onze 15 liter emmer. Een enkele rolemmercombinatie, een dubbele rolemmercombinatie of geïntegreerd in een Origo werkwagen, het kan allemaal. Pers met hendel of zonder hendel. Een microvezel mop of een mop om mee te schrobben. Veel is mogelijk.
Maar ook in de toepassing is het UltraSpeed Pro systeem een manusje van alles. Vloeren, plinten, wanden, stootborden van trappen, plafonds. Overal kunt u het systeem effectief inzetten.
Wilt u het Ultraspeed Pro systeem op een Origo werkwagen? Geen probleem, het onderstel van de Origo is er voor gemaakt.
Kortom, UltraSpeed Pro biedt grote voordelen als het gaat om kwaliteit, flexibiliteit en ergonomisch vlakmoppen.

Bekijk de Vileda producten in de webshop

Webshop