SYR: Schoonmaakartikelen voor de professional

SYR schoonmaakartikelen

Sinds de jaren 60 zoekt SYR continu naar unieke reinigingsoplossingen en creëert het bedrijf steeds nieuwe mogelijkheden en kansen voor de schoonmaakbranche. Om te blijven voldoen aan de verwachtingen van de schoonmaakbranche heeft SYR de lat opnieuw hoger gelegd, met een nog breder en uitgebreider assortiment aan professionele reinigingsproducten dan ooit tevoren.

Smart Cleaning Center biedt als officiële dealer van SYR tientalle oplossingsmogelijkheden. Elk jaar wordt het assortiment uitgebreid met vele artikelen, dit jaar hebben we de SYR Rapid Mop mogen toevoegen. Lees hieronder verder of bezoek onze webshop met alle SYR producten.

Ideaal voor het reinigen van laminaat, plavuizen en linoleum vloeren.
SYR Ultimate Rapid Mop is een vlakmop systeem voor complete vloerreiniging, inclusief een vlakmop. De Ultimate Rapid mop is uitgevoerd met ingebouwd reservoir met een inhoud van 480 ml.

Aan de bovenzijde van dit systeem vult u een mengsel van water en vloerreinigingsmiddel. In de steel bevindt zich het waterreservoir. Door middel van het indrukken van de doseerknop verneveld deze Ultimate Rapid mop de aangemaakte vloeistof voor de vlakmop.

Bekijk de SYR producten in de webshop

Webshop