Krijg jij je vloer niet meer schoon? Dan is het slim om een vloerreinigingsmachine te huren.

Herken je dit? De vloer van je entree, showroom, kantoorruimten, sanitaire ruimten of bijvoorbeeld werkplaats is hard aan een goede schoonmaakbeurt toe. De schoonmakers nemen de vloer iedere keer mee, maar echt schoon lukt niet meer. Dan is het tijd voor het serieuze werk. Een schrob-/zuigmachine voor harde vloeren. Of een tapijtreiniger voor de vloerbedekking. In ieder geval iets waarmee je jouw bedrijfsvloer weer als nieuw kunt krijgen. Maar om nu in zo’n reinigingsapparaat te investeren? 

Een schone, glanzende vloer geeft een goede indruk, zorgt voor een veilige werkomgeving en is hygiënisch.

Maar een goede reinigingsmachine kan een flinke investering zijn. Soms is dat het meer dan waard. En soms is het gewoon slimmer om er een te huren. Ideaal als je een enkele keer per jaar je vloer extra goed wil schoonmaken. Of als je een bepaalde machine eerst wilt uitproberen.

Bij Smart Cleaning Center kun je al vanaf één dag een machine huren. Of dat nu een tapijtreiniger moet zijn, een waterstofzuiger of bijvoorbeeld een schrobmachine. Wij regelen het. Weet je niet zeker welke machine voor jouw vloer het meest geschikt is? Daar komen we dan samen uit. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke reinigingsmachine voor jouw bedrijf en type vloer het beste resultaat oplevert. 

Afleveren tot voorbij de deur

Natuurlijk verzorgen wij het brengen en halen van de gekozen reinigingsmachine. Dat scheelt jou tijd en energie. Bovendien leggen we dan gelijk uit hoe de machine werkt en geven we je de beste tips om je vloer weer als nieuw te krijgen. Bevalt de machine goed in het gebruik? Of weet je nu zeker dat je die machine vaker gaat gebruiken? Dan kan het slim zijn om een machine te kopen.

Kiezen en regelen

Op onze website ontdek je een breed assortiment reinigingsmachines, zoals de waterstofzuigers, tapijtreinigers en schrob-/zuigmachines. De meeste daarvan zijn uitstekend geschikt om te huren.

Bel ons: 078 888 0700! Voor informatie, advies of om gelijk een machine te reserveren.

Vanzelfsprekend mag je altijd bij ons langskomen aan de Huygensweg 9 in Alblasserdam. Daar kunnen wij je enkele machines laten zien en je adviseren en tips meegeven. Daar serveren we natuurlijk een verse kop koffie bij.

Han Tettero
Smart Cleaning Center