logo_wtd_lang

Smart Cleaning Center ondersteunt op 19 november de jaarlijkse officiële Wereld Toilet Dag. Op deze dag wordt extra aandacht gevraagd voor het feit dat 2,5 miljard mensen niet beschikken over normale sanitaire voorzieningen. Veelal met diarree als gevolg. Voor ons is een buikgriepje lastig en vervelend. Beschik je niet over de juiste sanitaire voorzieningen wordt het dodelijk. Jaarlijks sterven maar liefst 800.000 jonge kinderen aan diarree, per dag 2.200 kinderen, zo’n 70 volle schoolklassen per dag! Met schoon drinkwater, zeep, toiletten en informatie zijn deze kinderen te redden. Lees hier meer over de uitdagingen. En bekijk de film met Matt Damon.

Smart Cleaning Center helpt mee
Ook wij kennen het belang van schone sanitaire voorzieningen en goede hygiëne. Daarom ondersteunen wij Wereld Toilet Dag!

Koopt u in de actieperiode* bij Smart Cleaning Center een toiletbrilreiniger, doneren wij voor ieder verkocht exemplaar een bedrag van EUR 7,50 aan Simavi, de organisatie die onder andere investeert in toiletten en bijbehorende voorzieningen.

U ontvangt bij uw aankoop een gratis dispenser in de kleuren Pearl Black of Pearl White. De toiletbrilreiniger zorgt voor een hygiënisch toilet en is simpel toe te passen. 

HELP NU MEE!!! 

Bel [078 888 0700] of mail ons om deze actie te ondersteunen.

*de actie is geldig van donderdag 19 november t/m maandag 30 november 2015