Voorjaar!
En Smart Cleaning Center heeft alles om schoon te maken

Het is volop voorjaar! De natuur leeft op en wij ook. Alles moet dan ook weer extra schoon en fris. Zowel binnen als buiten. Een extra schoonmaakronde in het voorjaar kan ook jouw bedrijf goed gebruiken. En daarvoor hebben we bij Smart Cleaning Center alles in huis. Schoonmaakmiddelen en -materialen en alle soorten reinigingsmachines.

Reinigingsmachines voor professioneel gebruik kun je ook huren
Wist je dat je bij Smart Cleaning Center ook verschillende reinigingsmachines voor de vloer kunt huren? Ideaal als je een enkele keer per jaar je vloer extra goed wilt reinigen. Of als je een bepaalde machine wilt uitproberen.

Met zo’n reinigingsmachine kun je elk type vloer grondig, hygiënisch en vlekkeloos schrobben en boenen. Goed om dat in ieder geval in het voorjaar te doen. En of je nu kiest voor een schrobmachine, tapijtreiniger of stofzuiger, bij elke machine geef ik je de beste tips voor je vloer.

Kom je er zelf niet uit? Dan adviseer ik je graag welke machine jij het beste kunt gebruiken.

We maken steeds vaker “groen” en dus milieubewust schoon
Goede hygiëne op het werk is belangrijk. Maar om goed en milieubewust te reinigen zijn geen liters water nodig. En al helemaal geen plons schoonmaakmiddel. Dat is absoluut niet nodig en in veel gevallen werkt het zelfs averechts. Te veel schoonmaakmiddel zorgt vaak voor strepen en restlagen op je vloer. Van de reinigingsmiddelen die wij bij Smart Cleaning Center aanbieden, is altijd maar een klein beetje nodig voor het beste resultaat.

Ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten vinden we heel belangrijk. Daar zijn wij ook erg kritisch op. Gelukkig zijn er steeds meer schoonmaakmiddelen die duurzaam en vriendelijk zijn voor het milieu en bovendien op een biologisch verantwoorde manier worden geproduceerd.

Waar wij heel blij mee zijn is de ecologische lijn reinigingsmiddelen van ons topmerk Buzil: Planta Edition. Buzil’s focus op green and clean oplossingen gaat ver. Ze hebben dan ook niet voor niets een EU Ecolabel voor dit product gekregen. Zo’n schoonmaakproduct hebben wij natuurlijk heel graag in ons assortiment.

We bezorgen je bestelling, maar je mag het ook bij ons ophalen
Dagelijks zitten wij op de weg om bestellingen te bezorgen. Want als je bij Smart Cleaning Center producten bestelt, dan wil je deze het liefste de volgende dag binnen hebben. Daar gaan we dan ook voor.

Maar natuurlijk mag je altijd bij ons langskomen aan de Huygensweg 9 in Alblasserdam om producten op te halen. Kan ik je gelijk adviseren en tips meegeven. En … serveer ik je er gelijk een verse kop koffie bij.

Han Tettero
Smart Cleaning Center