Alblasserdam, 20 februari 2014

Uitnodiging Open Dagen Smart Cleaning Center

Bewust, duurzaam en veilig omgaan met reinigen. Smart Cleaning Center levert op basis van deze waarden een breed pakket aan schoonmaakproducten en -machines.

Sinds begin dit jaar is ons ‘experience center’ gevestigd aan de Huygensweg 6 in Alblasserdam. Daarom nodigen wij u graag van harte uit op onze Open Dagen van donderdag 27 februari tot en met zaterdag 1 maart 2014 om eens kennis te maken en gelijktijdig ons brede assortiment te kunnen bekijken. Op deze feestelijke dagen staan de deuren voor u open tussen 08.00 en 18.00 uur.

Van Smart Cleaning Center kunt u een reinigingsconcept verwachten dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Of dit nu een kantoorruimte is of een grote industrie, een garagebedrijf, sportaccommodatie, horeca of dierenartspraktijk. Voor elke ruimte en branche hebben wij de juiste producten en machines in huis en bekijken wij samen met u wat u nodig heeft. Smart Cleaning Center neemt u graag alle uitdagingen op het gebied van reinigen uit handen.

Klantgericht, betrouwbaar, vakkundig, daadkrachtig en altijd bereid om u van dienst te zijn. Dat is onze mentaliteit. Dat is Smart Cleaning Center.

Zie en ervaar het op de Open Dagen. Graag tot ziens!

Met een vriendelijke groet,

Smart Cleaning Center

Han Tettero