Het kan erger: ‘Het is helemaal op!’

Bij Smart Cleaning Center hebben we daar nooit last van.
Pallets vol hebben we staan. Toiletpapier.

Het meest gebruikte papier waar je nooit op schrijft, maar waarvan er kilometers doorheen gaan. Dan is het wel zo efficiënt als op je werk het juiste toiletpapier aanwezig is. En dat hebben wij!

Oneindig veel keuze in toiletpapier

Echt. Er is enorm veel keuze in toiletpapier. Kijk alleen al maar in de supermarkt. Van grauwgrijs tot helderwit. Ecologisch of met een lavendelgeurtje. Voor het kleinste kamertje thuis hebben we graag een dik en knuffelzacht papiertje. Maar voor je het weet is die rol op. Dat vliegt er doorheen. Of je moet hooguit met een handjevol mensen zitten, maar over het algemeen is dit toiletpapier niet de beste keuze voor het bedrijfsleven.
Allereerst prijstechnisch gezien niet vriendelijk voor de kas en vervolgens qua capaciteit ergernis nummer 1.

De beste keuze

Toch merk ik nog steeds dat veel bedrijven deze supermarktrol gebruiken. Als ik het mag zeggen: niet heel handig. Bij de keuze voor toiletpapier is het belangrijk om te kijken naar locatie en type gebruiker. Maar ook: hoeveel gebruikers zijn er per dag? Wat zijn piekmomenten en hoe vaak kunnen eventuele houders of dispensers bijgevuld worden?

Je snapt, een bioscoop heeft heel andere uitgangspunten dan een autogarage. Jij hebt met jouw bedrijf ook je voorkeuren en eisen. Maar over het algemeen is het voor ieder bedrijf het meest efficiënt om compacte rollen te gebruiken. Je kunt ook kiezen voor: toiletpapier met dop, kokerloze toiletrollen, jumbo rollen met extra veel papier en gewoon losse velletjes voor extra hygiëne.

In al die opties kan ik je helpen de juiste keuze te maken. Voor jouw bedrijf.

 

Handige dispensers

En als we dan de juiste rol hebben bepaald, is het wel zo fraai als het papier in een handige dispenser ophangt. Ook daarin weer een legio aan mogelijkheden. Zo is er altijd een die past bij de uitstraling van jouw bedrijf en de wensen en behoeften van de gebruiker. Fris wit, chique zwart of stoer RVS.

Advies op locatie

Natuurlijk kom ik graag op locatie kijken. Op die manier kan ik een inventarisatie maken aanvullend op jouw input. Zo kan ik je goed adviseren welk toiletpapier, bijpassende houder en voorraad je nodig hebt.

Nog 1 ding: we staan 24/7 paraat

Wat betreft die voorraad, als je wilt, kan ik standaard iedere maand of ieder kwartaal langskomen en je voorraad aanvullen. Dat doen we graag bij Smart Cleaning Center. We staan tenslotte 24/7 paraat en onze voorraad toiletpapier is nooit op.

Wat we bij Smart Cleaning Center ook voor je kunnen doen, is via de webshop een persoonlijke bestellijst speciaal voor jouw bedrijf samenstellen. Even inloggen, aanvinken welke producten je nodig hebt en we bezorgen het de volgende dag. Wel zo prettig als je voorraad toiletpapier toch opeens op is. Interessant? Bel me dan direct op 078 888 0700

Han Tettero. 
Smart Cleaning Center