“Even” handen wassen is niet voldoende als u hygiënisch uw handen schoon wilt maken. Want pas na 30 seconden zijn de meeste bacteriën van de handen verwijderd. Goed wassen is dus altijd van belang. Maar zeker nu het Coronavirus om de hoek loert.

Goed en regelmatig

Goed handen wassen is belangrijk. Vooral ook om het doorgeven van virussen te verminderen. Was daarom iedere dag goed en regelmatig de handen. En zo simpel is dat nog niet. Heel vaak wassen wij onze handen te snel en zeker niet doeltreffend. Daarom zet ik graag nog eens de verschillende stappen van goed handen wassen op een rij.

Handen wassen

1:  Was de handen onder stromend water

2:  Gebruik vloeibare zeep of een foam

3:  Wrijf de zeep of foam over de hele hand tot en met de polsen

4:  Geef aandacht aan de bovenkant van de hand en vooral aan de duimen en tussen de vingers

4:  Spoel de handen minimaal 30 seconden goed af

5:  Droog de handen af met een papieren wegwerphanddoekje

Voor extra hygiëne is het ook aan te raden om de handen te desinfecteren met een handalcohol. Bijvoorbeeld [link] Purell Advanced Desinfecterende handgel. Deze handgel droogt niet uit en bevat anti-microbiële middelen. De gel is ook geschikt om te gebruiken als water en zeep niet beschikbaar zijn.

Zowel verschillende soorten handzeep alsook de desinfecterende handgels hebben wij ruim op voorraad. Bestel ze toch snel, want op dit moment is de kans groot dat OP = OP betekent.

We bezorgen je bestelling, maar je mag het ook bij ons ophalen

Dagelijks zitten wij op de weg om bestellingen te bezorgen. Bestelt u de zeep of gel bij Smart Cleaning Center, dan wilt u deze het liefste de andere dag binnen hebben. Dat regelen we graag voor u.   

Maar natuurlijk mag u altijd bij ons langskomen aan de Huygensweg 9 in Alblasserdam om producten op te halen. Kan ik u gelijk adviseren en tips meegeven. En … serveer ik u gelijk een verse kop koffie. 

Han Tettero

Smart Cleaning Center

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.