Duurzaamheid en circulair ondernemen is voor ons allemaal steeds belangrijker. Smart Cleaning Center heeft sinds kort de E-tissue-lijn in het assortiment. Een 100% circulair product dat volledig uit topkwaliteit gerecycled kraftpapier, cellulose trims en ingezameld handdoekpapier is geproduceerd. Zo is er toiletpapier, handdoekpapier en poetspapier verkrijgbaar.

E-tissue-lijn van uitstekende kwaliteit

Het papier is niet hard of stug maar is zacht en ruikt ook nog eens aangenaam. En door de speciale samenstelling heeft het ook een groot nat/sterk-vermogen. De kwaliteit is dus gelijk aan goede cellulose kwaliteit. 


E-tissue hergebruik

Kleine veranderingen in ons dagelijks leven zorgen er al voor dat we grondstoffen minder verspillen. Als handdoekpapier bij het restafval komt en daardoor dus niet wordt gerecycled gaat er een waardevolle grondstof verloren. Door gebruikt handdoekpapier opnieuw in te zamelen, zorgen we met elkaar voor bruikbare grondstoffen die aan het productieproces van nieuwe hygiënepapier kunnen worden toegevoegd! Een papieren handdoek kan 6 à 7 keer gerecycled worden!

Met het inzamelen van handdoekpapier maken we met elkaar de afvalstroom minder en dragen we bij aan een duurzamere economie.